X

Shërbimet

Çfarë ofron Your Education Key?
sherbime-kurse-juhe

Kurse gjuhe

Për të përmirësuar nivelin tuaj në një gjuhë të huaj për qëllime studimi, punësimi apo komunikimi, ju nevojitet një qendër kursesh e cila përqendrohet në qëllimet tuaja individuale dhe ju siguron një mësimdhënie me cilësi të lartë.
Lexo më shumë

Studime Jashte vendit

Një nga vendimet më të rëndesishme për të gjithë ne është edukimi dhe orjentimi drejt të ardhmes. Padyshim të studiosh jashtë vendit është zgjedhja e duhur për të gjithë ata studentë që kërkojnë një nivel të lartë edukimi dhe një botë me mundësi të pafundme. Ne mund t’ju ofrojmë informacionin e duhur rreth cdo faze të aplikimit, mundësive për bursa studimi, destinacionit të duhur dhe programeve të përshtatshme.
Lexo më shumë
sherbime-studime-jashte-vendit
Si mund t’ju ndihmojmë në realizimin e projektit tuaj për studime jashtë vendit?
Informacion të detajuar
rreth kostove të studimit dhe të jetesës.
Arritja e nivelit
të duhur gjuhësor
Përgatitja e dokumentave
te duhura për aplikim
Transportin nga Airporti
në akomodim
Aplikimi
në universitete
Aplikimi
për vizë
Sigurimi
i akomodimit
Sigurimin
e shëndetit për studentët