X

Njihuni me Your Education Key

Diçka rreth nesh
team2

Përshëndetje, unë jam Vilma Fida

Menaxhere e Pergjithshme e Your Education Key
Your Education Key, është padyshim nisma më e kuptimplotë dhe më domethënese që kam ndërmarë në jetën time.
Të qënit pjesë e kësaj industrie globale edukimi prej 6 vitesh më ka ofruar çdo ditë mundësine te jap kontributin tim ne edukimin e brezave të ndryshëm dhe në realizimin e qëllimeve dhe ëndrave të tyre.
Të jesh një konsulent edukimi do të thotë të përjetosh të njëtat kënaqesi që perjeton çdo student pas nje Pranimi në universitet apo aplikimi të sukseshëm për vizë.
Me një mbështetje shumë të madhe të partnerëve ndërkombëtare dhe studentëve që na kanë besuar Your Education Key, është tashmë një pikë referimi për shumë studentë që kanë nevoje për një këshillim profesional nga një staf I kualifikuar dhe me një eksepriencë mjaftë të gjatë në fushën e edukimit.
Ne punojmë për të rritur numrin e historive të suksesit që janë treguesi dhe vlersimi më I mirë I punës tonë.

Misioni

Misioni yne është I thjeshtë, përkushtim dhe dedikim ndaj studentëve për t’ju dhënë atyre mundësinë të jenë pjesë e edukimit cilësor ndërkombëtare si dhe ndaj punonjësve tanë duke ju ofruar një ambient pune miqësor dhe të drejtë, i cili respekton diversitetin, idetë e reja dhe përkushtimin.
2016

Themeluar në Tetor

95%

sukses në pranimin e studentëve në shkollat e përzgjedhura

95%

sukses në aplikimet për viza

150

Mbi 150 shkolla gjuhe, kolegje dhe universitete partnere në të gjithë botën

100%

klientë të kënaqur

90%

e studentëve të kurseve të gjuhës arrijnë rezultatin e parashikuar në provimet ndërkombëtare të gjuhës

Stafi Ynë

Vilma Fida

Vilma Fida

Menaxhere e Përgjithshme

Andi Stojku

Andi Stojku

Konsulent Edukimi

Xheni Demaj

Xheni Demaj

Konsulent Edukimi

Çfarë thonë partnerët rreth nesh