X

Pse duhet të studioni në Britani të Madhe?

Kualifikimi juaj do të njihet kudo që të shkoni

Përfitimet akademike janë ndoshta arsyeja kryesore pse studimi në Britani të Madhe mund të jetë vendimi më i mirë që mund të merni. Nëse vendosni të studioni në Britani të Madhe, kualifikimi juaj akademik do të njihet dhe respektohet, pavarësisht se ku përfundoni të jeni të punësuar.

Çfarëdo që vendosni për të studiuar, mund të studioni në Britani të Madhe

Mbretëria e Bashkuar ka institucione të panumërta të arsimit të lartë dhe pothuajse çdo një prej tyre ofron mundësi për studentët ndërkombëtarë që të studiojnë atje. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri programesh të ndryshme universitare dhe pas universitare, dhe të kombinoni programin tuaja në mënyrë që ti përshtatet nevojave dhe interesave tuaja.

Ju do të përfitoni aftësitë e duhura për të qënë të suksesshëm

Në ekonominë e sotme botërore, ju keni nevojë për aftësi dhe cilësi specifike për të arritur sukses në fushën tuaj. Punëdhënësit kërkojnë punonjës me cilësi të lartë të cilët kanë aftesi specifike, duke përfshirë aftësi të të menduarit efektiv, kritik dhe krijues. Ata gjithashtu duan që njerëzit të kuptojnë gjuhën angleze. Cila mund te jete mënyra më e mirë për ju sesa te mësoni anglishten në vendin e origjinës?

Mundësitë e punësimit

Duke ditur problemet financiare që studentët e huaj zakonisht përballen jashtë vendit, kjo është arsyeja pse studimi në Britani të Madhe duhet të jetë opsioni juaj më i mirë. Pa marrë parasysh se cilin universitet ju zgjidhni për të studiuar në Britani të Madhe, kjo do t'ju kushtojë shumë. Lajm i mirë është se, në Mbretërinë e Bashkuar ju lejohet të punoni gjatë studimit. Gjatë vitit akademik të rregullt, ju lejohet të punoni me kohë të pjesshme deri në 20 orë në javë. Në përfundim të vitit akademik mund të kërkoni një punë me orar të plotë.

Përfitimet Financiare

Studimet në Mbretërinë e Bashkuar zgjasin me pak se në vendet e tjera. Kur vendet e tjera marrin të paktën katër vjet për një diplomë universitare dhe dy ose tre vjet për një diplomë pasuniversitare, në Mbretërinë e Bashkuar ju mund tʹi përfundoni vetëm në tre vite studimet universitare dhe në 12 deri në 18 muaj një program Master.

Mbretëria e Bashkuar ka një kulturë unike

Mbretëria e Bashkuar është mjaft vend unik. Mijëra familje nga e gjithë bota kanë vendosur të jetojnë në Britani të Madhe, duke ofruar një atmosferë të pasur dhe multikulturore që nuk mund t'i gjeni kudo tjetër në botë. Çdo vit, mbi 200,000 studentë ndërkombëtarë vendosin të studiojnë vetëm në Angli, ndërsa numri i atyre që zgjedhin të studiojnë në Mbretërinë e Bashkuar është edhe më i madh.

Disa nga partneret tanë në Britani te Madhe

London South Bank University
Ulster University
Brunel Unversity
Unversity of Bedfordshire
University of West Scotland
OnCampus Global
Cambridge Education Group
Bloomsbury International
Kings Education
University of Sunderland
Northumbria University
University of Hull (Oncampus)
Birbeck University (OnCampus)
Coventry University (Oncampus)
Royal Holloway University (OnCampus)
Queen Mary University (Oncampus)
St. Clare's
Macbook-Flat-Mockup