X

Pse duhet të studioni në SHBA?

Institucione të klasit boteror

Amerika mban vazhdimisht vendin e parë për universitetet më të mira në botë, që do të thotë shumë për cilesinë e arsimit universitar dhe pasuniversitar.

Mbështetja për studentët ndërkombëtarë

SHBA është shtëpia e numrit më të madh të studentëve ndërkombëtarë në botë dhe për të mbështetur këtë popullsi, ka shumë burime që e bëjnë studimin në SHBA sa më të lehtë të jetë e mundur.

Shumellojshmeri programesh studimi

Asnjë vend tjetër nuk mund të konkurrojë me SHBA-n në diversitetin e programeve që ofron. Nëse jeni duke kërkuar për të studiuar diçka shumë specifike, padiskutim që ka një institucion që e ofron atë program në SHBA.

Kultura unike

"Ëndrra Amerikane" është një ideal popullor në shumë vende dhe SHBA është vendi i vetëm ku mund të provoni veten më së miri dhe të arrini qëllimet tuaja.

Programet e studimit fleksibël

Është e zakonshme që studentët të regjistrohen në kolegje për 2-3 vjet përpara se të transferohen në një universitet të renditur në nivel kombëtar, kështu ata kanë kohë për të zbuluar dhe për të zgjedhur programin e duhur të studimit.

Mundësi punësimi të menjëhershem pas studimeve

Sipas universiteteve në faqen e internetit, "Me shume se 50% e të diplomuarve nga universitetet private amerikane ndjekin menjëherë arsimin pasuniversitar, ndërkohë që 98% e të tjerëve kanë pozita të sigurta në karrieren e tyre të zgjedhur brenda gjashtë muajve pas diplomimit". Një diplomë amerikane është një sinjal për punëdhënësit se ju jeni një kandidat i denjë për kompaninë e tyre.

Disa nga partnerët tanë në SHBA

University at Albany
Webster University (Global Education Systems)
Westcliff University
Trine University
Northampton Community College
Virginia International University
Concord University
Nova Southeastern University
Morningside College
California State University, Monterey Bay (OnCampus)
Suny The State University of New York (OnCampus)
University of North Texas (OnCampus)
The University of Rhode Island (OnCampus)
Macbook-Flat-Mockup