X
shutterstock_201455759

Pse duhet të studioni në Gjermani?

 • Arsimim pa pagesë në shumicën e universiteteve;
 • Edukimi i klasit botëror nga stafi i kualifikuar;
 • Qindra kurse akademike;
 • Larmia kulturore dhe studentë nga e gjithë bota;
 • Mundësi të pafundme për të punuar në Gjermani pas diplomimit;
 • Ju mund të studioni çdo lëndë në anglisht, nuk ka nevojë të flisni patjetër gjermanisht;
 • Kostoja e jetesës, mesatarisht, rreth 700-800 € duke përfshirë qiranë, ushqimin, transportin, sigurimin shëndetësor, telefonin/internetin, materialet e studimit dhe aktivitetet e kohës së lirë;
 • Përveç studimit, ju keni mundësi të jetoni dhe të eksploroni një nga vendet më të zhvilluara të botës, kulturën, historinë dhe peizazhin unik.

Disa nga partneret tanë në Gjermani:

 • F+U Academy of Languages
 • DID Institute
 • Alpha Aktiv
 • Humbold Institute
 • BAU International Berlin University of Applied Science
 • JIUBH University of Applied Sciences