X

Mirësevini në Your Education Key

Ne mund të jemi konsulenti juaj për studime jashtë vendit,
emigrim dhe vendi i duhur për të mësuar një gjuhë të huaj!
Your education key

Akreditime dhe Pjesëmarrje

Your Education Key është vazhdimisht pjesë e disa organizatave më të mëdha botërore në fushën e edukimit si ICEF Berlin, ICEF Toronto, Alphe UK, Alphe Turkey.
Pjesëmarrja në këto konferenca na ndihmon për tu njohur me institucione të ndryshme edukimi nga e gjithë bota dhe për të sjelle tek studentët tane mundesi të reja studimi.

photo1
photo2
photo3
Photo4
2016

Viti themelimit

150

Shkolla partnere

60

Student të suksesshëm në 2 vite

150

Student në vit për kurse gjuhe

Çfarë thonë studentët rreth nesh?

Denald_Demirxhiu
Unë quhem Denald Demirxhiu dhe jam një nga studentët që më rastisi fati të punoja me Your Education Key. Mund të them me plot bindje se që në momentin e parë që u takuam kisha përshtypjen se do të isha fitimtar në rrugëtimin tim. Your Education Key më ka ndihmuar në çdo hap të rrugës time për të studiuar jashtë dhe çdo hap ka qënë i mrekullueshëm, sepse arrita të punoja me dy vajza kaq punëtore dhe të suksesshme në atë që bëjnë. Puna e tyre e palodhshme dhe aftësite e tyre bënë që unë të jem sot në një prej kryeqyteteve më të mëdha botërore, Toronto.

Denald Demirxhiu

- Humber College, Kanada
Anxhela Dautaj
Gjatë vitit të fundit të maturës u njoha me qendrën "Your Education Key" dhe u kam kërkuar atyre të më ndihmonin në aplikimin e studimeve të mia në Gjermani. Njohja ka qënë rastësore por e them me bindje që ka qënë një fat i madh për mua të bashkëpunoja me këtë qendër.Tek "Your Education Key" gjeta mbështetje ,saktësi,korrektësi dhe profesionalizëm.Ndihem me fat që isha pjëse e studentëve të qendrës tuaj dhe do t’ju sugjeroja të gjithë studentëve që kanë dëshirë të studiojnë jashtë shtetit të zgjedhin qendrën "Your Education Key". Me shumë mirënjohje!

Anxhela Dautaj

- University of Erlangen-Nuremberg, Gjermani
Hyrije Ajdini
Disa muaj më parë e gjithë kjo ishte vetem një ëndërr. Një ëndërr e një studenteje që fillimet e saj I kishte në Universitetin e Tiranes, por me deshirën edhe me bindjen e madhe që një ditë do të arrinte më shumë. Rruga për të arritur këtu ku jam nuk ka qënë e lehtë, por rezultati justifikon gjithcka. Dhe padyshim nuk mund të mos përmënd Your Education Key për ndihmën e madhe në këtë rrugëtim. Njohja me ketë agjensi ishte krejt rastësore por shumë frytdhënëse.Tani më, nuk kam vetëm një vënd të sigurtë në një Universitet prestigjoz në Gjermani, por kam edhe një miqësi shumë të mirë me stafin e kësaj agjensie. U jam mirënjohëse për gjithcka!

Hyrije Ajdini

- University of Giessen, Gjermani
Dile Nikolla
Informacionin e parë rreth Your Education Key e kam marr nga një postim i tyre në Facebook.Fillimisht e pata të veshtirë të vendosja bashkapunimin me ta por më mjaftoi vetëm një takim për të kuptuar që mund t’ju besoja dhe rezultati ishte ai që prisja. Po ndjek një kurs gjuhe në Bloomsbury International London, ku kam gjetur një ambjent shumë mikpritës dhe një staf të shkelqyer. Faleminderit Your Education Key dhe Bloomsbury International që po kujdesen për arritjet e mia akademik.

Dile Nikolla

- Bloomsbury International, Britani e Madhe
Ergena Nel
Jam njohur me Your Education Key në momentin që vendosa të ndiqja studimet në Britani të Madhe, sugjeruar nga nje mikja ime, e cila gjithashtu kishte patur një aplikim të suskesshëm në bashkëpunim me YEK. Fillimisht ndoqa një kurs gjuhe në Londër dhe më pas vendosa të rikthehesha e të bashkëpunoja sërisht me Your Education Key për aplikimin tim për Master. Mund të them me bindje që kam bërë zgjedhjen e duhur pasi tek YEK kam gjetur jo vetëm një staf profesional por edhe një mbështetje shumë të madhe morale dhe kam fituar miq të vërtete. Jeni më të mirët!

Ergena Nela

- Ulster University, Britani e Madhe
Mikel Domildo Kararaj
Duke qënë student me rezualtate shumë të mira akademike, ishim të vendosur që të rezalizonim ëndrrën tonë për studime të mëtejshme në SHBA. I besuam Your Education Key të gjithë aplikimin tonë dhe sot jemi studentë të universitetit që dëshironim. Edhe pse kishim ide mjaftë të qarta ishte nje rrugetim I vështirë por me ndihmën e stafit të Your Education Key ja dolëm me suksese.Padyshim që cdo studenti që dëshiron të ndjeki studimet jashtë vëndit do ti sugjeronim të përfitonte nga konsulenca mjaftë profesionale e stafit të Your Education Key.

Mikel dhe Domildo Kararaj

- Temple University , SHBA